Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

19 november 2015

5 x 11 jaar CV de Brassers


55 jaar CV de Brassers. Reden voor een feestje.

Op 21 november vanaf 20.11 uur begint de receptie in Zaal Lavrijssen.

Deze carnavalsvereniging is eigenlijk bij toeval ontstaan. Toen in de maand januari 1961 een aantal mensen bijeenkwam, om een voetbalclub op te richten in het café de Gouden Leeuw aan de Eindhovenseweg, bleek al gauw dat de belangstelling niet groot was. De eigenaar Wim Claassen stelde voor om dan maar een carnavalsvereniging op te richten en als naam koos men de Brassers.

De activiteiten breiden zich steeds verder uit en eind jaren zeventig werd er een kapel opgericht. De Hebrasskapel. Daarmee zijn de Brassers vooral bekend geworden door hun Blaaskapellenfestival. Een festival dat op 24 januari 2016 al voor de 38e keer wordt georganiseerd.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Actueel

19 februari 2018

Hebt u de carnavalsmis gemist of wilt u hem nogmaals zien?
Klik

19 februari 2018

Zoals ieder jaar maakt de commissie PP&P bij het afsluiten van de carnaval het thema bekend voor het nieuwe seizoen.
Het thema voor het...

3 februari 2018

De nieuwe editie van de Pypliano staat online. Deze is te vinden bij het verenigingsnieuws onder het kopje Verenigingen. Of klik

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Mooi-Zo-logo.jpg Rabobank_1.jpg fantast.jpg Sjors-keeman.jpg ChemDry.gif MRT.jpg verberkmoes_logo.png Ja-reclame.jpg ford-luybregts.jpg Winters.jpg Tiny-Bouchee.jpg specsavers.jpg Leeuwendael-Evenementen.jpg indoor.jpg inde-de-sleutel.jpg Vergulde Sigaar.jpg Rendus.jpg claes.jpg In-de-swaen-logo.jpg Verbeek-Schoonmaakdiensten.jpg Dommelsch.jpg VB.jpg
Onze sponsor Dommelsch