Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

19 november 2015

5 x 11 jaar CV de Brassers


55 jaar CV de Brassers. Reden voor een feestje.

Op 21 november vanaf 20.11 uur begint de receptie in Zaal Lavrijssen.

Deze carnavalsvereniging is eigenlijk bij toeval ontstaan. Toen in de maand januari 1961 een aantal mensen bijeenkwam, om een voetbalclub op te richten in het café de Gouden Leeuw aan de Eindhovenseweg, bleek al gauw dat de belangstelling niet groot was. De eigenaar Wim Claassen stelde voor om dan maar een carnavalsvereniging op te richten en als naam koos men de Brassers.

De activiteiten breiden zich steeds verder uit en eind jaren zeventig werd er een kapel opgericht. De Hebrasskapel. Daarmee zijn de Brassers vooral bekend geworden door hun Blaaskapellenfestival. Een festival dat op 24 januari 2016 al voor de 38e keer wordt georganiseerd.

sligers

Evenementen

Actueel

27 januari 2019

Op de Maastrichterweg, in het oude pand van Biemans keukens, is het Striepersgats Pop-up Museum gevestigd. In dit museum is de historie van 6x11...

27 januari 2019

Jacques Huibers, Prins Pypliano, carnavals icoon en grondlegger van de georganiseerde carnaval in Striepersgat is tijdens het 6 x 11 jaar bal...

27 januari 2019

Op 26-11-19 vierde de Stichting Carnavalsviering Striepersgat haar 6x11 jarig bestaan. Op deze dag waren er verschillende activiteiten.

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Zuid Facilitair Verbeek.png Du Commerce.jpg specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg Mooi-Zo-logo.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png In-de-swaen-logo.jpg de Bel liggend.jpg Rendus.jpg VB.jpg lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg indoor.jpg Tiny-Bouchee.jpg fantast.jpg
Onze sponsor Dommelsch