Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

19 november 2015

5 x 11 jaar CV de Brassers


55 jaar CV de Brassers. Reden voor een feestje.

Op 21 november vanaf 20.11 uur begint de receptie in Zaal Lavrijssen.

Deze carnavalsvereniging is eigenlijk bij toeval ontstaan. Toen in de maand januari 1961 een aantal mensen bijeenkwam, om een voetbalclub op te richten in het café de Gouden Leeuw aan de Eindhovenseweg, bleek al gauw dat de belangstelling niet groot was. De eigenaar Wim Claassen stelde voor om dan maar een carnavalsvereniging op te richten en als naam koos men de Brassers.

De activiteiten breiden zich steeds verder uit en eind jaren zeventig werd er een kapel opgericht. De Hebrasskapel. Daarmee zijn de Brassers vooral bekend geworden door hun Blaaskapellenfestival. Een festival dat op 24 januari 2016 al voor de 38e keer wordt georganiseerd.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Nieuwjaarsborrel / Vijf voor Halluf Elluf

Datum: 05-01-19
IJsbaan markt
meer >>

52e Tonproatersconcours CV ADA

Datum: 11-01-19
Lavrijssen
meer >>

52e Tonproatersconcours CV ADA

Datum: 12-01-19
Zaal Lavrijssen
meer >>

Actueel

14 november 2018

Op 11-11 tijdens een gezellige Jeugdprinsverkiezing in hun residentie Du Commerce is zondagmiddag Mika van Herk gekozen als nieuwe Jeugdprins...

11 november 2018

Erik Verdonk is gekozen als  66ste Prins van Striepersgat. Hij regeert over Striepersgat onder de naam Erik d’n Urste. Zijn...

22 september 2018

Prinsenbal 2018

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Constructief2.jpg claes.jpg inde-de-sleutel.jpg Hotel de Valk.png In-de-swaen-logo.jpg Mooi-Zo-logo.jpg Dommelsch nieuw.jpg specsavers.jpg fantast.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg LogoA_Maenen.jpg Sjors-keeman.jpg indoor.jpg Tiny-Bouchee.jpg Rendus.jpg Cafe zaal Lavrijssen.jpg Vergulde Sigaren VB.jpg lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Zuid Facilitair Verbeek.png
Onze sponsor Dommelsch