Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

10 november 2019

Joep Thomassen gekozen tot 67ste Prins van Striepersgat


Tijdens het Striepersgats Prinsenbal in residentie Lavrijssen is Joep Thomassen gepresenteerd als 67ste Prins van Striepersgat. Hij gaat regeren onder de naam Joep d’n Urste. Zijn leuze is ’JA! Striepersgat, da’s nou krek wa’k wou’. Hij heeft Arno Jacobs gekozen als zijn adjudant.

 

Joep Thomassen is 55 jaar en van origine een echte Strieper. Hij is 2 keer Jeugdprins van Striepersgat geweest in 1978 en 1979, nu is hij lid van carnavalsvereniging ‘Wij mee ons vieren en de rest’.
In jaren tachtig speelde hij in het eerste elftal van De Valk.
 
Tegenwoordig woont Joep met zijn vrouw Anja in Hooge Mierde. In het normale leven is hij directeur van ‘Ja!, Reclame & Styling’.

sligers

Evenementen

Actueel

26 februari 2020

Tijdens het afsluiten van de carnaval is het nieuwe thema voor het komende seizoen bekend gemaakt. 'AS IK ÈUW NIE HÁJ'

20 februari 2020

Carnavalskrant de Strieper is dit jaar ook online te lezen. De onlineversie vind je

20 februari 2020

Weten wat er te doen is in Striepersgat, klik dan hier voor het carnavalsprogramma.

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png de Bel liggend.jpg logo-mg-houtbouw.png logo-RvL.png specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png logo-krek-wak-wou.png Du Commerce.jpg VB.jpg logo-pay-off.png lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg Tiny-Bouchee.jpg logo-indoor.png airquipment.jpg Rendus.jpg fantast.jpg
Onze sponsor Dommelsch