Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

17 oktober 2020

Persbericht Carnaval 2020-2021


Beste Striepers en Strieperinnen,
Middels dit bericht willen we jullie een update geven omtrent carnaval ten tijden van het coronavirus. De huidige situatie maakt het onmogelijk om carnaval te vieren zoals we dat gewend zijn.

Toch staat carnaval, net als Pasen en Kerstmis, elk jaar vast in ieders agenda en dat verandert wat ons betreft niet. Niet fysiek in de kroeg, maar digitaal achter de laptop. Geen massaal volksfeest, maar alternatieven om het carnavalsgevoel te koesteren.

Na overleg met gemeente, verenigingen en andere belanghebbenden zijn we tot de volgende conclusies gekomen:

  1. Er wordt dit jaar geen enkele officiële carnavalsactiviteit georganiseerd door de Striepersgatse Openbare Carnaval. Dit jaar komt er dus géén prins, optocht of carnavalszitting.
  2. Indienmogelijkzoekenwenaareencreatieveinvullingvanactiviteitendiewél doorgang kunnen vinden binnen de dan geldende maatregelen.
  3. We roepen iedereen op om mee te denken aan een alternatieve invulling van het carnavalsseizoen. Alle ideeën zijn van harte welkom per mail via info@striepersgat.nl.
  4. Nieuweontwikkelingenwordennauwlettendgevolgdenbesluitenwordenaangepast indien nodig. Alle nieuwe ideeën worden getoetst aan de dan geldende COVID-19 maatregelen.

Ieders gezondheid staat op de eerste plaats. Altijd. Daarom zijn saamhorigheid en creativiteit dit seizoen belangrijker dan ooit. Striepers en Strieperinnen, al jullie hulp is van harte welkom om een passende invulling te geven aan het komende carnavalsseizoen. Want, “as ik èuw nie haj...”

sligers

Evenementen

Actueel

17 februari 2021

De werkgroep Communicatie van de vereniging Striepersgats Openbaar Carnaval i.o. heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2021-2022 bekend...

17 oktober 2020

Beste Striepers en Strieperinnen,
Middels dit bericht willen we jullie een update geven omtrent carnaval ten tijden van het coronavirus. De...

26 februari 2020

Tijdens het afsluiten van de carnaval is het nieuwe thema voor het komende seizoen bekend gemaakt. 'AS IK ÈUW NIE HÁJ'

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png de Bel liggend.jpg logo-mg-houtbouw.png logo-RvL.png specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png logo-krek-wak-wou.png Du Commerce.jpg VB.jpg logo-pay-off.png lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg Tiny-Bouchee.jpg logo-indoor.png airquipment.jpg Rendus.jpg fantast.jpg
Onze sponsor Dommelsch