Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

11 november 2021

Alle activiteiten van komend weekend afgelast


De Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft donderdagavond besloten om alle activiteiten van komend weekend af te gelasten. Volgens President Ron Hoogmoet maakt het dagelijks bestuur van de stichting zich serieus zorgen over de sterk oplopende besmettingscijfers van Corona.

“We willen niet onbedoeld bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus”, aldus Hoogmoet. “Daarom hebben we besloten het evenement rondom de bekendmaking van de Prins en de Jeugdprins niet door te laten gaan. We willen en kunnen de verantwoordelijkheid niet op ons nemen en riskeren dat iemand besmet raakt. Beter voorkomen dan genezen dus.”

Hoogmoet benadrukt dat ieder besluit voor- en tegenstanders kent. “We hebben echter overleg gehad met onze achterban en daaropvolgend de gemeente geïnformeerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat we, in de huidige omstandigheden, niks anders kunnen beslissen dan alle evenementen van komend weekend af te gelasten.”

sligers

Evenementen

Brouwersgatse Oogst

Datum: 17-12-21
Cafe zaal de Dommelstroom
meer >>

Brabants Kampioenschap Tonpraten

Datum: 07-01-22
Theater de Hofnar
meer >>

Prinsenwisseling Mulkgat

Datum: 07-01-22
Teutenzaal
meer >>

Actueel

11 november 2021

De Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft donderdagavond besloten om alle activiteiten van komend weekend af te gelasten. Volgens...

16 oktober 2021

Het Algemeen Bestuur van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft ingestemd met de oprichting van een nieuw orgaan binnen de...

21 september 2021

Op zaterdag 13 november wordt in Valkenswaard de nieuwe Prins van Striepersgat gekozen. Dit gebeurt in een besloten bijeenkomst in Feesterij...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png de Bel liggend.jpg logo-mg-houtbouw.png logo-RvL.png specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png logo-krek-wak-wou.png Du Commerce.jpg VB.jpg logo-pay-off.png lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg Tiny-Bouchee.jpg logo-indoor.png airquipment.jpg Rendus.jpg fantast.jpg
Onze sponsor Dommelsch