Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

11 november 2021

Alle activiteiten van komend weekend afgelast


De Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft donderdagavond besloten om alle activiteiten van komend weekend af te gelasten. Volgens President Ron Hoogmoet maakt het dagelijks bestuur van de stichting zich serieus zorgen over de sterk oplopende besmettingscijfers van Corona.

“We willen niet onbedoeld bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus”, aldus Hoogmoet. “Daarom hebben we besloten het evenement rondom de bekendmaking van de Prins en de Jeugdprins niet door te laten gaan. We willen en kunnen de verantwoordelijkheid niet op ons nemen en riskeren dat iemand besmet raakt. Beter voorkomen dan genezen dus.”

Hoogmoet benadrukt dat ieder besluit voor- en tegenstanders kent. “We hebben echter overleg gehad met onze achterban en daaropvolgend de gemeente geïnformeerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat we, in de huidige omstandigheden, niks anders kunnen beslissen dan alle evenementen van komend weekend af te gelasten.”

sligers

Evenementen

CV Ketel Brandt Los

Datum: 11-11-22
20:11 uur Café de Fantast
meer >>

Prinsenbal

Datum: 12-11-22
20:11 uur Feesterij Lugano
meer >>

Jeugdprins Bekendmaking

Datum: 13-11-22
14:11 uur Du Commerce
meer >>

Actueel

2 maart 2022

De werkgroep Communicatie van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt: 'Komt...

17 februari 2022

De Strieper is er weer. Afgelopen dinsdag werd hij gepresenteerd d.m.v. een ludiek filmpje. Daarna mochten Prins Sylvie d'n Urste en...

22 januari 2022

Sylvie van Deursen is gekozen als 68e Prins van Striepersgat. Omdat we dit jaar geen volledig seizoen kunnen draaien zal zij ook in het seizoen...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png de Bel liggend.jpg logo-mg-houtbouw.png logo-RvL.png specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png logo-krek-wak-wou.png Du Commerce.jpg VB.jpg logo-pay-off.png lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg Tiny-Bouchee.jpg logo-indoor.png airquipment.jpg Rendus.jpg fantast.jpg
Onze sponsor Dommelsch