Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

11 november 2021

Alle activiteiten van komend weekend afgelast


De Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft donderdagavond besloten om alle activiteiten van komend weekend af te gelasten. Volgens President Ron Hoogmoet maakt het dagelijks bestuur van de stichting zich serieus zorgen over de sterk oplopende besmettingscijfers van Corona.

“We willen niet onbedoeld bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus”, aldus Hoogmoet. “Daarom hebben we besloten het evenement rondom de bekendmaking van de Prins en de Jeugdprins niet door te laten gaan. We willen en kunnen de verantwoordelijkheid niet op ons nemen en riskeren dat iemand besmet raakt. Beter voorkomen dan genezen dus.”

Hoogmoet benadrukt dat ieder besluit voor- en tegenstanders kent. “We hebben echter overleg gehad met onze achterban en daaropvolgend de gemeente geïnformeerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat we, in de huidige omstandigheden, niks anders kunnen beslissen dan alle evenementen van komend weekend af te gelasten.”

sligers

Evenementen

Uitreiking Strieper

Datum: 04-02-23
meer >>

Carnaval

Datum: 18-02-23
meer >>

Biertapwedstrijd - CV Wij mee z'n viere en de rest

Datum: 18-02-23
meer >>

Actueel

24 januari 2023

In het Eindhovens Dagblad van 23 januari stond een stukje over het Striepersparlement.

Klik op 'lees meer...' om het stukje te...

25 december 2022

De Striepersgatse nieuwsbrief staat online. Deze is te vinden onder het kopje 'Actueel', of klik

14 november 2022

De nieuwe Jeugdprins van Striepersgat is gisteren tijdens een gezellige middag bij Du Commerce bekend gemaakt.
Ties van Gerwen zal als...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png
Onze sponsor Dommelsch