Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

12 november 2023

Tiny Bouchée nieuwe Prins van Striepersgat


Tiny Bouchée is de nieuwe Prins van Striepersgat. Zijne Dorstlustige Hoogheid, in het dagelijks leven eigenaar van een schildersbedrijf, regeert carnavalesk Valkenswaard onder de naam ‘Prins Tiny d’n Urste’.

 

Bouchée is lid van carnavalsvereniging Wij mee zun viere en de Rest, was in 2008 bruidegom van het Paar van het Jaar en al vele jaren Vergulde Sigaar (sponsor) binnen de Striepersgatse carnaval. Zijn leuze is: ‘Striepersgat, lèèf, maokt plezier en doe ‘t hier!’

Adjudant is Arnoud Joosten, al geruime tijd lid van de Raad van Elf en penningmeester van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat. Joosten was eerder adjudant van Jubileumprins Erik d’n Urste (2019).

Wij wensen Prins Tiny d’n Urste, adjudant Arnoud en heel hun gevolg een prachtig carnavalsseizoen toe. Alaaf!

sligers

Evenementen

Prinswisseling - Ridders van Brunegeruuz

Datum: 02-12-23
Tienen
meer >>

Groot Striepersgats Liedjesfestival - CV Ketel

Datum: 09-12-23
Cafe Du Commerce
meer >>

Jong Striepersgat Festival

Datum: 17-12-23
Feesterij Lugano
meer >>

Actueel

13 november 2023

De nieuwe Jeugdprins van Striepersgat is gisteren tijdens een gezellige middag bij Du Commerce bekend gemaakt.
Ties Meijers zal als...

12 november 2023

Tiny Bouchée is de nieuwe Prins van Striepersgat. Zijne Dorstlustige Hoogheid, in het dagelijks leven eigenaar van een schildersbedrijf,...

22 februari 2023

De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt: 'Ge wit 'r...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png
Onze sponsor Dommelsch