Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Communicatie en promotie

Alles staat en valt met goede communicatie. We kunnen nog zulke mooie, leuke en gezellige activiteiten organiseren in Striepersgat. Als mensen niet weten wat er te doen is én dat ze welkom zijn, missen we ons doel.

In het bestuur van het Striepersparlement zijn er drie leden die zich nadrukkelijk bezig houden met communicatie en promotie van Carnaval in Striepersgat. Dat zijn Angelique Maenen, Jos Rietveld en Joep Thomassen.

Zij richten zich dus niet alleen op de communicatie over het Striepersparlement, maar ook over alle activiteiten, of deze nu georganiseerd zijn door de SCS, door een van de vele carnavalsverenigingen of gewoon losse initiatieven. Daarbij vinden we het heel belangrijk dat Striepers en Strieperinnen alle informatie krijgen om te genieten van de vele carnavalasactiviteiten in het (voor-) seizoen.

Wat we doen?

 • Promoten van alle activiteiten
 • Berichten over activiteiten bevatten de volgende informatie:
  • Wat is de activiteit?
  • Voor wie is de activiteit?
  • Wat zijn de kosten van de activiteit?
  • Waar is de activiteit?>/li>
  • Tijdstip aanvang activiteit
 • Opzoeken van publiciteit voor zowel het parlement als de SCS

Uiteraard werken de leden van communicatie en promotie nauw samen met de SCS. Maar… zij kunnen het niet alleen. We hebben jou daar ook voor nodig!

Heb je een carnavalsactiviteit in het (voor-) seizoen?

Meld deze activiteit dan aan via promotie@striepersparlement.nl

 

sligers

Evenementen

Actueel

22 februari 2023

De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt: 'Ge wit 'r...

14 februari 2023

Weten wat er te doen is in Striepersgat, klik dan

24 januari 2023

In het Eindhovens Dagblad van 23 januari stond een stukje over het Striepersparlement.

Klik op 'lees meer...' om het stukje te...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png
Onze sponsor Dommelsch