Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Commissie Jeugd

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit een gemotiveerde club mensen die zich bijna het hele jaar door inzetten voor het jeugd- en kindercarnaval. Het zijn meestal zelf echte carnavalsmensen. Een groot deel van de commissie heeft vroeger zelf ook bij de Striepersgatse jeugd gezeten. De commissie begeleidt de Hopmarjannekes, Jeugdkapel en Jeugdraad in het voorseizoen en natuurlijk tijdens de carnaval. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat de kinderen een geweldige carnaval hebben. 
Het organiseren van de jeugd- en kindercarnaval vergt veel tijd. Denk hierbij aan het binnen halen van sponsorgelden, organiseren van de jeugdmiddag, alle papierwerk, zorg dragen voor representatieve kleding, repetities voor de jeugdkapel, oefenen voor het dansje van de dansmarietjes enz. enz. 
Om al deze taken goed uit te voeren heeft iedereen binnen de Jeugdcommissie hun eigen taken.

Voorzitter van de Jeugdcommissie is Patricia Broeders. Zij heeft de leiding over de hele club en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ze onderhoud de contacten met de diverse verenigingen en de stichting met haar commissies. 

Er is nog een vacature voor secretaris; hij/zij verzorgt alle papierwerk. Niet alleen naar de leden van de jeugd, maar ook naar de leden van de Club 111, diverse verenigingen enz. 

Nathalie Jacobs is de penningmeester; Zij beheert al het geld dat deze club binnenkrijgt, maar ook uitgeeft.

Suzanne Stammen en Claudia Hendriks vervullen algemene bestuurstaken

Sandra Jacobs is de trainster van de Hopmarjannekes; zij begint al vroeg in het seizoen met het trainen van de Hopmarjannekes zodat deze hun leuke dansjes tijdens de carnaval kunnen laten zien.

Jovanka van Delft is Jeugkapelleidster. Ze zorgt voor het muzikale niveau van de jeugdkapel. 

Diana Driessen regelt voor de jeugdcommissie de sponsoring. Hierbij moet je denken aan de club 111, maar ook voor het Striepersgatse Open Podium. Ook helpt ze mee met ‘t Strieperke

Petra Visser is de persfotograaf. Ze is er bij de uittredens bij om mooie foto’s van de jeugd te maken die op onze Facebook pagina gepubliceerd worden.

We hebben ook een vaste groep voor de begeleiding bij de uittredens. Deze groep bestaat uit Claudia Hendriks, Ingrid de Jong, Renate Wooning. Ook hiervoor zijn nog vacatures.

Eric Aarts gaat mee als verpleegkundige om bij eventuele calamiteiten direct te kunnen handelen.


Wilt u informatie en of contact met de Jeugdcommissie, stuur dan een mail naar of gebruik het contactformulier.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Actueel

27 januari 2019

Op de Maastrichterweg, in het oude pand van Biemans keukens, is het Striepersgats Pop-up Museum gevestigd. In dit museum is de historie van 6x11...

27 januari 2019

Jacques Huibers, Prins Pypliano, carnavals icoon en grondlegger van de georganiseerde carnaval in Striepersgat is tijdens het 6 x 11 jaar bal...

27 januari 2019

Op 26-11-19 vierde de Stichting Carnavalsviering Striepersgat haar 6x11 jarig bestaan. Op deze dag waren er verschillende activiteiten.

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Zuid Facilitair Verbeek.png Du Commerce.jpg specsavers.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg Mooi-Zo-logo.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Hotel de Valk.png In-de-swaen-logo.jpg de Bel liggend.jpg Rendus.jpg VB.jpg lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Vergulde Sigaren Cafe zaal Lavrijssen.jpg Sjors-keeman.jpg LogoA_Maenen.jpg indoor.jpg Tiny-Bouchee.jpg fantast.jpg