Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Commissie Jeugd

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit een gemotiveerde club mensen die zich bijna het hele jaar door inzetten voor het jeugd- en kindercarnaval. Het zijn meestal zelf echte carnavalsmensen. Een groot deel van de commissie heeft vroeger zelf ook bij de Striepersgatse jeugd gezeten. De commissie begeleidt de Hopmarjannekes, Jeugdkapel en Jeugdraad in het voorseizoen en natuurlijk tijdens de carnaval. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat de kinderen een geweldige carnaval hebben. 
Het organiseren van de jeugd- en kindercarnaval vergt veel tijd. Denk hierbij aan het binnen halen van sponsorgelden, organiseren van de jeugdmiddag, alle papierwerk, zorg dragen voor representatieve kleding, repetities voor de jeugdkapel, oefenen voor het dansje van de dansmarietjes enz. enz. 
Om al deze taken goed uit te voeren heeft iedereen binnen de Jeugdcommissie hun eigen taken.

Voorzitter van de Jeugdcommissie is Renate Wooning. Zij heeft de leiding over de hele club en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ze onderhoud de contacten met de diverse verenigingen en de stichting met haar commissies. 

Sandra Jacobs-Cornelissen is secretaris, zij verzorgt alle papierwerk. Niet alleen naar de leden van de jeugd, maar ook naar de leden van de Club 111, diverse verenigingen enz. 

Diana Driessen is de penningmeester; Zij beheert al het geld dat deze club binnenkrijgt, maar ook uitgeeft.

Sandra Jacobs is de trainster van de Hopmarjannekes; zij begint al vroeg in het seizoen met het trainen van de Hopmarjannekes zodat deze hun leuke dansjes tijdens de carnaval kunnen laten zien.

Diana Driessen regelt voor de jeugdcommissie de sponsoring. Hierbij moet je denken aan de club 111, maar ook voor het Striepersgatse Open Podium. Ook helpt ze mee met ‘t Strieperke

Petra Visser is de persfotograaf. Ze is er bij de uittredens bij om mooie foto’s van de jeugd te maken die op onze Facebook pagina gepubliceerd worden.

We hebben ook een vaste groep voor de begeleiding bij de uittredens. Deze groep bestaat uit Claudia Hendriks, Ingrid de Jong, Renate Wooning. Ook hiervoor zijn nog vacatures.


Wilt u informatie en of contact met de Jeugdcommissie, stuur dan een mail naar of gebruik het contactformulier.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Actueel

22 februari 2023

De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt: 'Ge wit 'r...

14 februari 2023

Weten wat er te doen is in Striepersgat, klik dan

24 januari 2023

In het Eindhovens Dagblad van 23 januari stond een stukje over het Striepersparlement.

Klik op 'lees meer...' om het stukje te...

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png