Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Commissie Jeugd

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit een gemotiveerde club mensen die zich bijna het hele jaar door inzetten voor het jeugd- en kindercarnaval. Het zijn meestal zelf echte carnavalsmensen. Een groot deel van de commissie heeft vroeger zelf ook bij de Striepersgatse jeugd gezeten. De commissie begeleidt de Hopmarjannekes, Jeugdkapel en Jeugdraad in het voorseizoen en natuurlijk tijdens de carnaval. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat de kinderen een geweldige carnaval hebben. 
Het organiseren van de jeugd- en kindercarnaval vergt veel tijd. Denk hierbij aan het binnen halen van sponsorgelden, organiseren van de jeugdmiddag, alle papierwerk, zorg dragen voor representatieve kleding, repetities voor de jeugdkapel, oefenen voor het dansje van de dansmarietjes enz. enz. 
Om al deze taken goed uit te voeren heeft iedereen binnen de Jeugdcommissie hun eigen taken.

Voorzitter van de Jeugdcommissie is Patricia Broeders. Zij heeft de leiding over de hele club en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ze onderhoud de contacten met de diverse verenigingen en de stichting met haar commissies. 

Er is nog een vacature voor secretaris; hij/zij verzorgt alle papierwerk. Niet alleen naar de leden van de jeugd, maar ook naar de leden van de Club 111, diverse verenigingen enz. 

Nathalie Jacobs is de penningmeester; Zij beheert al het geld dat deze club binnenkrijgt, maar ook uitgeeft.

Suzanne Stammen en Claudia Hendriks vervullen algemene bestuurstaken

Sandra Jacobs is de trainster van de Hopmarjannekes; zij begint al vroeg in het seizoen met het trainen van de Hopmarjannekes zodat deze hun leuke dansjes tijdens de carnaval kunnen laten zien.

Jovanka van Delft is Jeugkapelleidster. Ze zorgt voor het muzikale niveau van de jeugdkapel. 

Diana Driessen regelt voor de jeugdcommissie de sponsoring. Hierbij moet je denken aan de club 111, maar ook voor het Striepersgatse Open Podium. Ook helpt ze mee met ‘t Strieperke

Petra Visser is de persfotograaf. Ze is er bij de uittredens bij om mooie foto’s van de jeugd te maken die op onze Facebook pagina gepubliceerd worden.

We hebben ook een vaste groep voor de begeleiding bij de uittredens. Deze groep bestaat uit Claudia Hendriks, Ingrid de Jong, Renate Wooning. Ook hiervoor zijn nog vacatures.

Eric Aarts gaat mee als verpleegkundige om bij eventuele calamiteiten direct te kunnen handelen.


Wilt u informatie en of contact met de Jeugdcommissie, stuur dan een mail naar of gebruik het contactformulier.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Nieuwjaarsborrel / Vijf voor Halluf Elluf

Datum: 05-01-19
IJsbaan markt
meer >>

52e Tonproatersconcours CV ADA

Datum: 11-01-19
Lavrijssen
meer >>

52e Tonproatersconcours CV ADA

Datum: 12-01-19
Zaal Lavrijssen
meer >>

Actueel

14 november 2018

Op 11-11 tijdens een gezellige Jeugdprinsverkiezing in hun residentie Du Commerce is zondagmiddag Mika van Herk gekozen als nieuwe Jeugdprins...

11 november 2018

Erik Verdonk is gekozen als  66ste Prins van Striepersgat. Hij regeert over Striepersgat onder de naam Erik d’n Urste. Zijn...

22 september 2018

Prinsenbal 2018

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Constructief2.jpg claes.jpg inde-de-sleutel.jpg Hotel de Valk.png In-de-swaen-logo.jpg Mooi-Zo-logo.jpg Dommelsch nieuw.jpg specsavers.jpg fantast.jpg ja reclame.jpg Rabobank_1.jpg Willem II.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg LogoA_Maenen.jpg Sjors-keeman.jpg indoor.jpg Tiny-Bouchee.jpg Rendus.jpg Cafe zaal Lavrijssen.jpg Vergulde Sigaren VB.jpg lugano.png verberkmoes_logo.png printart.jpg Zuid Facilitair Verbeek.png