Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Commissie Jeugd

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit een gemotiveerde club mensen die zich bijna het hele jaar door inzetten voor het jeugd- en kindercarnaval. Het zijn meestal zelf echte carnavalsmensen. Een groot deel van de commissie heeft vroeger zelf ook bij de Striepersgatse jeugd gezeten. De commissie begeleidt de Hopmarjannekes, Jeugdkapel en Jeugdraad in het voorseizoen en natuurlijk tijdens de carnaval. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat de kinderen een geweldige carnaval hebben. 
Het organiseren van de jeugd- en kindercarnaval vergt veel tijd. Denk hierbij aan het binnen halen van sponsorgelden, organiseren van de jeugdmiddag, alle papierwerk, zorg dragen voor representatieve kleding, repetities voor de jeugdkapel, oefenen voor het dansje van de dansmarietjes enz. enz. 
Om al deze taken goed uit te voeren heeft iedereen binnen de Jeugdcommissie hun eigen taken.

Voorzitter van de Jeugdcommissie is Patricia Broeders. Zij heeft de leiding over de hele club en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ze onderhoud de contacten met de diverse verenigingen en de stichting met haar commissies. 

Er is nog een vacature voor secretaris; hij/zij verzorgt alle papierwerk. Niet alleen naar de leden van de jeugd, maar ook naar de leden van de Club 111, diverse verenigingen enz. 

Nathalie Jacobs is de penningmeester; Zij beheert al het geld dat deze club binnenkrijgt, maar ook uitgeeft.

Suzanne Stammen en Claudia Hendriks vervullen algemene bestuurstaken

Sandra Jacobs is de trainster van de Hopmarjannekes; zij begint al vroeg in het seizoen met het trainen van de Hopmarjannekes zodat deze hun leuke dansjes tijdens de carnaval kunnen laten zien.

Jovanka van Delft is Jeugkapelleidster. Ze zorgt voor het muzikale niveau van de jeugdkapel. 

Diana Driessen regelt voor de jeugdcommissie de sponsoring. Hierbij moet je denken aan de club 111, maar ook voor het Striepersgatse Open Podium. Ook helpt ze mee met ‘t Strieperke

Petra Visser is de persfotograaf. Ze is er bij de uittredens bij om mooie foto’s van de jeugd te maken die op onze Facebook pagina gepubliceerd worden.

We hebben ook een vaste groep voor de begeleiding bij de uittredens. Deze groep bestaat uit Claudia Hendriks, Ingrid de Jong, Renate Wooning. Ook hiervoor zijn nog vacatures.

Eric Aarts gaat mee als verpleegkundige om bij eventuele calamiteiten direct te kunnen handelen.


Wilt u informatie en of contact met de Jeugdcommissie, stuur dan een mail naar of gebruik het contactformulier.

sligers

Evenementen

Bestel kaarten voor de vorstenzittingen

Striepersgats Prinsenbal

Datum: 10-11-18
Zaal Lavrijssen
meer >>

Jeugdprins verkiezing

Datum: 11-11-18
Du commerce
meer >>

Voorronde 52e Tonproatersconcours CV ADA

Datum: 13-11-18
Zaal Lavrijssen
meer >>

Actueel

22 september 2018

Prinsenbal 2018

19 februari 2018

Hebt u de carnavalsmis gemist of wilt u hem nogmaals zien?
Klik

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
Mooi-Zo-logo.jpg Rabobank_1.jpg fantast.jpg Sjors-keeman.jpg ChemDry.gif MRT.jpg verberkmoes_logo.png Ja-reclame.jpg ford-luybregts.jpg Winters.jpg Tiny-Bouchee.jpg specsavers.jpg Leeuwendael-Evenementen.jpg indoor.jpg inde-de-sleutel.jpg Vergulde Sigaar.jpg Rendus.jpg claes.jpg In-de-swaen-logo.jpg Verbeek-Schoonmaakdiensten.jpg Dommelsch.jpg VB.jpg