Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

14 februari 2024

Nieuwe carnavsalsthema bekend gemaakt


De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

Vur alle creatieve carnavalsvierders, wagenbouwers, sologangers, Striepers, Strieperinnen en muziekminnende gezelschappen. Een thema waar ge mee vooruit en achteruit kunt, van iets kleins iets groots kunt maken en van iets groots veul kleins. Waar ge op kunt bouwen en mee kent blazen. Het thema van de commissie PP&P voor de Striepersgatse carnaval 2024-2025 is … Bloast ‘m op!

sligers

Evenementen

Actueel

14 februari 2024

De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

28 januari 2024

Jeugdcommissie Striepersgat organiseert op carnavalsdinsdag 13 februari 2024 weer Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen t/m 12 jaar. Anders...

25 januari 2024

Weten wat er te doen is in Striepersgat, klik dan

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png
Onze sponsor Dommelsch