Stichting Carnavalsviering Striepersgat

Striepersgat

Actueel

28 januari 2024

Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen t/m 12 jaar


Jeugdcommissie Striepersgat organiseert op carnavalsdinsdag 13 februari 2024 weer Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen t/m 12 jaar. Anders dan vorige jaren worden er geen kaartjes met Valkie verstopt. De kinderen lopen een vaste route van 3,2 km door het centrum met opdrachten onderweg die gedaan kunnen worden om een prijs te verdienen. Er zijn weer net zo veel prijzen te winnen als voorgaande jaren, met als hoofdprijzen een Vip-arrangement bij Bowling Valkenswaard en 2x 2 entreetickets voor Toverland.

Op de dag zelf tussen 12.30 en 13.15 uur kun je een stempelkaart met route en opdrachten ophalen bij Feesterij Lugano. Hier worden ook broodjes verkocht voor onderweg. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen dus kom op tijd om teleurstelling te voorkomen! Wil je zeker zijn van deelname kun je je al aanmelden via jeugdcommissie@striepersgat.nl. Bij inlevering van een volle stempelkaart voor 15.30 krijgen de kinderen een prijs, ranja én iets lekkers. Daarna wordt er met jong en oud carnaval gevierd. Ook Jeugdprins Ties d’n Twidde is met de Jeugdraad en Hopmarjannekes van de partij. Bij slecht weer is er een alternatief programma bij Lugano waarmee ieder kind een prijs kan winnen.
 
Let op: de route is op eigen verantwoording, er is geen begeleiding vanuit de jeugdcommissie die meeloopt met de kinderen tijdens de tocht.

sligers

Evenementen

Actueel

14 februari 2024

De Commissie Media van de Stichting Carnavalsviering Striepersgat heeft het nieuwe thema voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

28 januari 2024

Jeugdcommissie Striepersgat organiseert op carnavalsdinsdag 13 februari 2024 weer Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen t/m 12 jaar. Anders...

25 januari 2024

Weten wat er te doen is in Striepersgat, klik dan

Alle actualiteiten
Onze sponsor Dommelsch
 
logo-de-senaat.png fantast.jpg van Gerven.jpg mcb-direct.png ja-reclame.png procleanroom.png fortune.jpg sportprijzen-vw.png hippo-sophia.png veldsink.png van-lierop-tegelwerken.png rondom-vw.png logo-mg-houtbouw.png rendus.jpg Willem II.jpg Dommelsch nieuw.jpg claes.jpg Constructief2.jpg Du Commerce.jpg de Bel liggend.jpg lugano.png Vergulde Sigaren logo-era-makelaar.png logo-indoor.png barron.png
Onze sponsor Dommelsch